/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4ea9cff5ffcc49a5483e358705e1d4f2.png)
Бублики з фаршем у клярі: як приготувати смачний перекус
Фаршировані бублики – це відмінна закуска на щоденний та святковий стіл. Для начинки можна обирати будь-яке м'ясо та фарш, саму ж страву запекти у духовці чи посмажити на сковороді.
Фудблогерка Оксана Черпак (cherpak_oksana) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом фаршированих бубликів у клярі, які ідеально підійдуть на перекус.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8205f09a7c0051ae1ae0a241d4dfe8ab.png)
Інгредієнти:
- бублики – 100 г
- фарш – 300 г
- молоко – 300 мл
- цибуля – 1 шт
- яйця – 2 шт
- борошно – 50 г
- сіль, спеції
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно замочити бублики у молоці та залишити у такому вигляді на 30 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Feb6f50d593af49f23b1b35f76c7f9f64.png)
2. У фарш потрібно додати подрібнену цибулю, сіль та спеції. Все ретельно перемішати.
3. Для кляру потрібно змішати яйця, трохи молока, борошно та сіль. Перемішати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3b1436800d2b161ac60370d79376a74d.png)
4. На цьому етапі потрібно нафарширувати бублики м'ясом, обваляти у клярі та посмажити на сковорідці. Смачного!
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
- Брізоль із фаршу
- Шніцель із фаршу
- М'ясний пиріг із фаршу

