/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F28f76d133df900f852fb02e6fc406e04.jpg)
Смачна гарбузова каша з пшоном в мультиварці: найпростіший спосіб приготування
Саме в осінній період гарбуз дуже свіжий та соковитий. Тому його варто використовувати для приготування смачної та дуже корисної каші. А для того, щоб зекономити час, можна скористатись мультиваркою.
Ідея приготування гарбузової каші в мультиварці опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zefirok_recipes в Instagram. З круп, для такої страви найкраще підходить пшоно.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fdeedb64d26679217ef88f6702dc73224.png)
Інгредієнти:
- 200 г пшона
- 250 мл води
- 500 мл молока
- 500 г гарбуза
- 2 ст. л. цукру
- 25 г. масла
- журавлина, курага, родзинки, за смаком
- дрібка солі
- кориця
Спосіб приготування:
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F1a4f71869bd30afefd3a7db989b7e1b9.png)
1. Крупу залити окропом хвилин на 5, а потім промити холодною водою до прозорості. Це необхідно для того, щоб уникнути гіркості у готовій страві.
2. Гарбуз очистити від шкірки.
3. Забрати насіння та нарізати кубиком.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F960797a26f6f5d5ad96eff8a3ed90314.png)
4. Скласти в чашу мультиварки (попередньо змастивши її маслом).
5. Тепер у чашу мультиварки до гарбуза додати промите пшоно.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ffa078031a160cae5739ad7ddae14e025.jpg)
6. Залити у чашу воду та молоко, додати цукор та дрібку солі.
7. Вибрати програму на якій варите молочні каші та готувати 20 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2120504aa8640c7851af7995da5f4ce9.png)
8. До готової каші додати промиті сухофрукти, корицю, вершкове масло до смаку.
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат з гарбузом і авокадо
- Молочний суп із гарбузом і рисом
- Молочний суп з гарбузом

