/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F5f842e1ecbede121a7dc8b3f7f4e0e96.jpg)
Солодка квашена капуста з перцем "П’ятихвилинка": рецепт бюджетної закуски
Квашена капуста – це закуска на всі випадки життя. Однак, якщо ви не хочете чекати декілька днів, а то й місяців, щоб її скуштувати, рецепт "П’ятихвилинка" – однозначно для вас. Закуска готується з додаванням моркви та болгарського перцю, виходить дуже солодка та хрумка.
В одному з кулінарних блогів (mama_moze_tato_dopomoze) в Instagram був опублікований рецепт швидкої квашеної капусти з морквою та перцем "П’ятихвилинка".
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F0c5b41aa214d4914edd3671f25326327.png)
Інгредієнти:
- капуста – 5 кг
- морква – 1 кг
- цибуля – 1 кг
- перець – 1 кг
- сіль – 2 ст. л.
- цукор – 200 г
- олія рослинна – 750 мл
- оцет – 450 мл
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно підготувати усі інгредієнти: капусту та моркву нашаткувати, цибулю та перець порізати півкільцями.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fdccb8f9d2ac82d2dc56e7a9a32aefb7b.png)
2. Усі підготовлені овочі перемішати між собою.
3. Додати до овочів сіль, цукор, оцет та олію. Знову ретельно перемішати.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff42e17b3ebc6fe8c5c125d3c048968af.png)
4. Викласти овочі у банку. Можна їсти відразу, або дати деякий час настоятися. Зберігати у холодильнику. Смачного!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Квашена капуста у власному соку
- Квашена капуста в розсолі
- Цвітна капуста під соусом Бешамель

