/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd4387e8e2ab003e5a9e02643e3aff21d.jpg)
Хрумкі домашні ролліні з сирно-шпинатною начинкою: рецепт швидкого та смачного перекусу
З листкового тіста можна приготувати дуже багато смачних пирогів, закусок та булочок. Дуже важливо знати, як правильно підготувати тісто перед приготуванням, а саме розморозити його.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F77b50a8b1af99d10cde6d2cb882baa84.jpg)
Кулінарка Ольга поділилася в Instagram рецептом хрустких ролін з листкового тіста, з сиром і шпинатом.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ffa8d2aa2b43b663f741a1ff2a38e8b8b.png)
Інгредієнти:
- Листкове тісто
- Шпинат
- Кисломолочний сир
- Яйце для змащення
- Кунжут
Спосіб приготування:
1. Сир змішайте зі шпинатом, сіллю, перцем.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F35db3fd11fd4da900d5e855bc982aecb.png)
2. Тісто розкотіть і розріжте на смужки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa19ecc2321b39473c28022c701e63508.png)
3. Викладіть начинку в тісто, загорніть.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F3427e2ffe787b08506888d97799d05a6.png)
4. Зверху змастіть яйцем і посипте кунжутом. Випікайте 30-35 хвилин при 180 С.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc5d0263f13eaa85b40c36c703504dda1.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Сирні булочки
- Булочки з цукром
- Булочки із заварним кремом

