Чи хотіли б таке завершення суботнього дня? Хрусткі і соковиті курячі палички в паніровці приготовані у фритюрі та підсмажену картопля фрі з скоринкою.
Чудово поєднується з пивом. Та й просто, як смачна вечеря, класний варіант. Спеціально для наших читачів ми знайшли цікавий рецепт паличок у паніровці.
Інгредієнти:
▫️Курка - 800 г
▫️Сухарики - 200 г
▫️Сир тертий - 50 г
▫️Молоко - 150 мл
▫️Петрушка - 3 гілочки
▫️Олія оливкова - 5 ст. л.
▫️Сіль -з а смаком
Спосіб приготування:
1. У чаші з'єднати пекарські сухарі, петрушу, сир тертий (краще пармезан), сіль. Все добре перемішати.
2. Нарізати м'ясо на смужки. М'ясо заздалегідь відбивати не потрібно.
3. Вмочити в молоці м'ясні смужки, потім запаніруйте в сипучій суміші.
4. Деко застелити пекарським папером. Викласти м'ясні смужки і полити оливковою олією. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці при 200 С 15 хвилин. Або у фритюрниці.
5. Курячі палички подавати гарячими з різними соусами: майонез, кетчуп або соусом із йогурту з додаванням зелені та лимонного соку.
Раніше ми повідомляли, що близькі точно оцінять такий сніданок та попросять добавки: простий рецепт яблучно-морквяних сирників.
Також не зайвим буде рецепт паштету від Руслани Лижичко, в якому навіть м'яса немає: найніжніше та найсмачніше.