Як відновити сили та підвищити працездатність восени? Поради від фармацевтичної компанії "Здорорв’я"
Як відновити сили та підвищити працездатність восени? Поради від фармацевтичної компанії "Здорорв’я"

Як відновити сили та підвищити працездатність восени? Поради від фармацевтичної компанії "Здорорв’я"

Не секрет, що нестача вітамінів, мінералів та інших поживних речовин позначається на стані імунітету і настрої людини. Для тих, хто потребує підтримки восени та взимку, добрими помічниками можуть стати препарати від фармацевтичної компанії "Здоров'я".

Моновітаміни — легка допомога організму

Не завжди нестача цінних речовин потребує прийому полівітамінних комплексів. Іноді достатньо поповнити лише один або два.

Для подолання нестачі вітаміну А можна приймати Вітамін А-Здоров'я, який випускається у формі м'яких капсул у двох дозуваннях: 33000 МО та 100 000 МО. Вітамін А має загальнозміцнюючу дію, нормалізує тканинний обмін, стимулює регенерацію шкіри. Крім цього він є необхідним компонентом для нормального функціонування сітківки ока.

Наступним препаратом у лінійці моновітамінів є Вітамін Е-Здоров'я у формі м'яких капсул у трьох дозуваннях: 100 мг, 200 мг та 400 мг. Він має антиоксидантні та радіопротекторні властивості, імуномодулюючий ефект і є незамінним для нормальних репродуктивних процесів.

Вітамін С 500 від компанії "Здоров'я" випускається у формі жувальних таблеток і містить 500 мг аскорбінової кислоти. Серед показань до застосування препарату можна виділити лікування гіпо- та авітамінозу С, забезпечення підвищеної потреби організму у вітаміні С у період гострих респіраторних та інфекційних захворювань.

Комплексна вітамінна допомога

Окрім монопрепаратів вітаміну А та Е компанія "Здоров'я" випускає їхню комбінацію: Вітамін А+Е-Здоров'я. До його складу входить вітамін А 100 000 МО та вітамін Е 100 мг. Показаннями до застосування є атеросклеротичні зміни судин, порушення трофіки тканин, облітеруючий ендартеріїт, псоріаз, системний червоний вовчак, атрофія зорового нерва, пігментний ретиніт, а також комплексна терапія серцево-судинних захворювань.

Ще одним комбінованим препаратом, до складу якого входить комплекс нейротропних вітамінів групи В, є Нейромакс. Випускається у формі таблеток і розчину для ін'єкцій. Нейротропні вітаміни групи В мають сприятливий вплив на організм при запальних і дегенеративних захворюваннях нервів і рухового апарату. Тому показанням до його застосування є неврологічні захворювання, зумовлені доведеним дефіцитом вітамінів В1 та В6.

Особливо актуальним у осінньо-зимовий період буде комплекс вітаміну В6 та магнію – препарат МАГНЕМАКС-Здоров'я. Його рекомендують при хронічних фізичній та розумовій перевтомах, стресі, головному болі, розладах сну, а також інтенсивних фізичних навантаженнях на фоні дефіциту магнію. Препарат випускається у двох формах: таблетки та пероральний розчин. До складу однієї таблетки входять магнію цитрат у перерахуванні на магній 100 мг та вітамін В6 10 мг.

Дієтичні добавки: відновлюємо сили!

Корисним доповненням до вітамінів та мінералів є Омега-3 поліненасичені жирні кислоти (омега-3 ПНЖК), адже вони запобігають розвитку серцево-судинних захворювань, допомагають у лікуванні синдрому хронічної втоми, емоційних розладів і навіть депресії. У даному контексті на увагу заслуговує дієтична добавка ОМЕГА-3 риб'ячий жир, яка випускається у формі м'яких желатинових капсул, що містять 500 мг омега-3 ПНЖК.

Також компанія "Здоров'я" випускає дієтичну добавку Вітамін D3, що містить холекальциферолу 2000, 4000, 5600 МО у вигляді таблеток. Найважливішою функцією вітаміну D в організмі людини є регулювання метаболізму кальцію та фосфатів. Також він сприяє правильній мінералізації та зростанню скелета.

Вітамінами не можна запастися про запас. Вони мають надходити в організм щодня. І якщо восени немає можливості насититись сонячним теплом, наїстися вдосталь свіжих овочів і фруктів, то лінійка вітамінів від компанії "Здоров'я" — гарний варіант підтримати себе і пройти осінньо-зимовий період легко і з радісною посмішкою!

Важливо: будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.

Теги за темою
Здоров'я
Джерело матеріала
loader
loader