"Ви – перші помічники командирів": Наєв привітав сержантів ЗСУ з їхнім святом. Відео
"Ви – перші помічники командирів": Наєв привітав сержантів ЗСУ з їхнім святом. Відео

"Ви – перші помічники командирів": Наєв привітав сержантів ЗСУ з їхнім святом. Відео

Щороку 18 листопада Україна відзначає День сержанта Збройних сил. Саме сержанти готують та ведуть за собою у бій українських воїнів.

Про це заявив командувач Об'єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв. Він привітав українських сержантів з професійним святом і побажав їм сил, аби знищувати ворогів та рухатися до перемоги.

"Шановні сержанти! Бойові побратими, друзі! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем сержанта Збройних Сил України! Ви – перші помічники командирів. Ви – люди, що готують і ведуть за собою воїнів уперед до нашої Перемоги. Ви – високопрофесійні, добре підготовлені командири. Ви є дуже вагомою ланкою в системі управління Збройних Сил України", – звернувся до воїнів командувач ОС ЗСУ.

Наєв подякував сержантам Збройних сил України за мужність на полі бою і за відповідальність у тилу.

"Я дякую вам за мужність. Я дякую вам за турботу про підпорядкований особовий склад. Нехай Бог береже й дарує сили кожному з вас – бити ворогів і рухатися вперед! Слава Україні! Разом переможемо!" – наголосив генерал-лейтенант.

День сержантів і старшин Збройних сил України відзначається з 2019 року. Його своїм указом від 19 квітня 2019 року запровадив п'ятий президент України Петро Порошенко. Метою встановлення свята є вшанування відданості, відповідальності та професіоналізму сержантів і старшин ЗСУ, їхнього героїзму та мужньості, а також внеску до відстоювання свободи, незалежності та територіальної цілісності нашої держави.

Нагадаємо, українських сержантів і старшин із святомпривітавтакож президент України Володимир Зеленський. Глава держави зазначив, що саме на них тримається сила та успішність українського війська. Президент також подякував сержантам та старшинам ЗСУ за той подвиг, який вони щохвилинно здійснюють під час війни з Росією.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader