/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F8f5fd2afdaf7dbf80901a7d852b6cda7.jpg)
Такого гарбуза ви ще не куштували: смачний напій, як у дорогих кав’ярнях
Це смачний і корисний напій
Ми розповідали, як із гарбуза приготувати дуже смачний десерт. Тепер ділимось рецептом ароматного гарячого напою з цього овоча.
Цей чай можна подавати гарячим або приготувати заздалегідь та вживати холодним. Такий напій можна дуже легко приготувати вдома Рецептом поділились на uaportal.
Інгредієнти:
- гарбуз – 200 г
- вода – 1 літр,
- чорний або зелений чай – 1 чайна ложка
- мед – 1/2 чайної ложки
Спосіб приготування:
- Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння. Після цього натираємо його на терці.
- У каструлі змішуємо гарбуз, воду і чорний чай. Ставимо на вогонь та доводимо до кипіння. Коли закипить, вогонь зменшуємо, варимо на слабкому вогні 15-20 хвилин, періодично помішуючи.
- Проціджуємо чай, додаємо мед та ретельно перемішуємо. Після цього одразу можна смакувати.
В такий чай замість меду можна додати будь-який сироп і навіть звичайний цукор, але це вже буде не так ароматно. Також можна додати деякі спеції, такі як кориця та кардамон — буде дуже смачно. Також ми розповідали, як приготувати каву з карамельними нотками.

