Найкращий суп для літа: готуємо окрошку за рецептом Пави
Найкращий суп для літа: готуємо окрошку за рецептом Пави

Найкращий суп для літа: готуємо окрошку за рецептом Пави

Рецептів окрошки є просто безліч, але деякі з них дарують справді визначний результат. 24 Канал пропонує звернути увагу на один із них з інстаграму знаменитого Пави.

Рецепт окрошки від Пави

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 3 – 4 середні картоплини;
– 8 – 10 яєць;
– 300 грамів ковбаси;
– 3 – 4 свіжі огірки;
– 250 грамів редису;
– зелена цибуля;
– горошок;
– пучок кропу;
– 1 літр айрану;
– 1,5 літра мінералки;
– 2 столові ложки гірчиці;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Відварену картоплю наріжте невеликими кубиками.

  2. Яйця теж зваріть круто: білки подрібніть ножем, а жовтки перетріть окремо.

  3. Варену ковбасу наріжте маленькими кубиками.

  4. Огірки й редиску можна подрібнити кубиком або нарізати тонкими скибочками – на ваш вибір.

  5. Додайте зелень: зелену цибулю, кріп, можна також використати зелений горошок.

  6. У великій мисці з’єднайте всі підготовлені інгредієнти. Посоліть, поперчіть до смаку, додайте сметану, трохи гірчиці та кілька крапель лимонного соку для приємної кислинки.

  7. Залийте суміш айраном і газованою мінеральною водою. Добре перемішайте, за потреби ще раз підкоригуйте смак.

Смачного!

Найкращий торт на Зелені свята: як зробити "Лісовий мох".

Джерело матеріала
loader
loader