Ситно, смачно та дуже швидко
У разі раптового голоду врятують різні перекушування. Якщо ви вже куштували гарячу закуску з лаваша з ковбасою та сиром, то час для експериментів.
Сьогодні Shuba пропонує нам рецепт перекусу в китайському стилі — коржик із зеленою цибулею. Одне з найулюбленіших і найпопулярніших частування китайської кухні у світі приготувати вдома дуже просто. Спробуємо?
Як приготувати коржики з зеленою цибулею по-китайськи
Інгредієнти на 8 порцій:
- борошно пшеничне — 300 г;
- тепла вода — 230 мл;
- олія соняшникова — 20 г;
- сіль за смаком;
- зелена цибуля, пучок — 1 шт.
Спосіб приготування:
- Борошно змішуємо з теплою водою та замішуємо однорідне, гладке та дуже еластичне тісто. Відправляємо його в злегка смазонну олією миску. Накрийте її вологою тканиною та дайте відпочити тісту близько півгодини.
- Через вказаний час розділіть тісто на 4 рівні частини. Одну частину розкочуємо на змащеній олією робочої поверхні, доки вийде тонкий прямокутник.
- Зелену цибулю миємо, обсушуємо і дрібно нарізаємо.
- Пласт тіста змащуємо рослинним маслом і посипаємо його нарізаною зеленою цибулею та сіллю. Згортаємо його рулетом і розрізаємо на дві рівні частини. Загортаємо рулет равликом, даємо відпочити щонайменше 15 хвилин. Повторюємо процес з рештою тіста.
- Розгортаємо равлики в плоский, гладкий, круглий млинець і відправляємо його на розігріту сковороду з олією. Смажимо його на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку. Повторюємо із усім тістом.
Коржики нарізаємо на шматочки і подаємо з соусом за рецептом "Телеграфа". Смачного.