/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F30bd6a7a5ab3311e1930a167ef897ad7.png)
Як смачно приготувати булгур на сковороді для вечері: готується страва 10 хвилин
Булгур є дуже цінною та корисною крупою, яку можна використовувати для приготування каш, супів, а також голубців та плову.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F18272f9fc1162d8be1f6b854fcc72035.jpg)
Кулінарка Поліна поділилася в Instagram рецептом смачного та корисного булгуру, зі спеціями, що готується на сковороді.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa60f687c01beaad0a56e41ca955bb298.png)
Інгредієнти:
- булгур – 100 г
- вершкове масло – 20 г
- спеції
- сіль
- окріп
Спосіб приготування:
1. Булгур промийте водою і обсмажте на вершковому маслі 5 хвилин, додайте сіль по спеції, перемішайте і смажте ще 5-7 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc9d28f0427edc5621279ba323770bff3.png)
2. Після додайте окріп і готуйте до повного випаровування води.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa64ea3a118d0c6cf21bfd7861549701a.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Плов з булгуром та буряком
- Суп із булгуром
- Булгур з овочами

