На Новий рік про олів’я і не згадайте: його місце займе цей салат
На Новий рік про олів’я і не згадайте: його місце займе цей салат

На Новий рік про олів’я і не згадайте: його місце займе цей салат

Чудова страва і на свято, і для сімейного обіду чи вечері

Зазвичай жодне святкування нового року не проходить без улюбленого олів’є. А якщо поекспериментувати та приготувати до святкового столу… вінегрет?

Сьогодні "1 хвилина" ділиться незвичайним рецептом салату. Улюблений буряк у поєднанні з квашеною капустою та овочами не тільки принесе користь вашому організму, а й порадує вас, вашу родину та близьких витонченим смаком. Спробуємо?

Як приготувати вінегрет з квашеною капустою

Інгредієнти:

  • картопля – 5 шт.;
  • буряк – 2 шт.;
  • моркви – 1 шт.;
  • квашена капуста – 350 г;
  • зелений горошок – 250 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • оливкова або соняшникова олія – 3 ст. л.;
  • квашені огірки — 5 шт.;
  • відварена квасоля – 250 г.

Спосіб приготування:

  1. Буряк зваріть, дайте їй охолонути, почистьте і наріжте кубиками.
  2. Відваріть картоплю та моркву окремо в підсоленій воді, промийте, дайте їм охолонути, почистьте і наріжте кубиками. Перемішайте усі овочі.
  3. З вареної квасолі та капусти злийте воду, додайте до підготовлених овочів.
  4. Квашені огірки наріжте дрібними кубиками та додайте салат.
  5. Все посоліть, додайте зелений горошок, заправте олією і перемішайте. Дайте настоятися 30 хвилин та подавайте до столу.

Вінегрет можна подавати з чіабатою за рецептом "Телеграфа". Смачного.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader