/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcd84edd8250d1298fd5adbf322e1e7b5.png)
Як правильно готувати глінтвейн із червоного вина: рецепт смачного зимового напою
Глінтвейн дуже смачний зимовий напій, основа якого вино. Для більш яскравого та пікантного смаку додайте апельсин, спеції, цедру цитрусових.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2823b58b311d57040fd8b428b743346f.png)
Кулінарка Євгенія поділилася в Instagram рецептом смачного домашнього глінтвейну з апельсином, виноградом та спеціями.
Інгредієнти:
- пляшка вина
- виноградний сік – 750 г
- апельсин – 2-3 шт.
- виноград – гілочка
- запашний перець – 1 ч. л.
- кардамон – 1 ч. л.
- бадьян – 6-8 шт.
- гвоздика – 10-12 шт.
- сушені апельсинові скоринки – 2 ст. л.
- кориця – 3-4 палички
Спосіб приготування:
1. Поріжте апельсини, влийте вино, додайте виноградний сік та ягоди.
2. Додайте спеції, поставте на вогонь та варіть до кипіння.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F0dc6b0ef06f0e37ed51d80adb3249314.png)
3. Додайте мед, перемішайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4842a1374a433a9fa5bb1df86c172900.png)
Готовий глінтвейн!
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F34d53e7c8cfd096136bd18c5a9c543d5.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Глінтвейн із фруктами
- Пряний глінтвейн з журавлиною, корицею та медом
- Глінтвейн із білого вина з яблуками

