Колишній співробітник СБУ назвав тих, хто може стати наступним після Киви
Колишній співробітник СБУ назвав тих, хто може стати наступним після Киви

Колишній співробітник СБУ назвав тих, хто може стати наступним після Киви

Колишній співробітник Служби безпеки України Іван Ступак прокоментував ліквідацію нардепа-зрадника Іллі Киви в Підмосков'ї. Він зазначив, що для українських спецслужб є й інші цілі.

Він назвав ряд імен посібників Кремля та зрадників України, яких можуть ліквідувати в подальшому.

"Це виключно моє припущення... Сівкович (віце-прем'єр, відповідальний за силовий блок в уряді Миколи Азарова, колишній заступник секретаря РНБО – УНІАН) може бути, колишній глава МВС Захарченко може бути, колишній глава СБУ Якименко теж може бути і там тра-та-та понеслося, тобто в залежності від їх участі. Ось, наприклад, Сівкович, він брав активну участь у повномасштабному вторгненні... Він координував діяльність колишнього начальника кримського управління СБУ", - розповів екс-співробітник СБУ в ефірі телемарафону.

Ліквідація Киви - що відомо

6 грудня стало відомо, що в Підмосков'ї знайшли мертвим нардепа-зрадника Іллю Киву. Воно вбили двома пострілами - в груди і голову. Першим пострілом його поранили, другим добили.

За однією з версій, навести кілера на слід Киви могла його співмешканка, але це не підтверджено. 

Пізніше в мережі з'явилася інформація, що ліквідований Кива розглядався в ролі потенційного так званого "губернатора" окупованої частини Херсонської області.

Теги за темою
Новини України
Джерело матеріала
loader
loader