Мати вижила, діти загинули: на Житомирщині сталася трагедія
Мати вижила, діти загинули: на Житомирщині сталася трагедія

Мати вижила, діти загинули: на Житомирщині сталася трагедія

Співробітники ДСНС боролися з вогнем півтори години

Вдень у п’ятницю, 8 грудня 2023 року, в одному з будинків села Вербівка Коростенського району спалахнула пожежа. Вона забрала життя трьох маленьких дітей, молодшій дитині було лише 2 роки, а старшій — 5.

Як повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), вогонь уже охопив житловий будинок, коли рятувальники прибули на місце події. Їм допомагали впоратися з полум’ям пожежники місцевої пожежної охорони із сусідніх сіл.

Рятувальники отримали сигнал про пожежу о 13.32. Вони оперативно прибули на місце події. Пожежа була локалізована о 14:04, а ліквідувати її змогли лише о 15:00.

"На жаль, врятувати життя трьох дітей від 2 до 5 років не вдалося. Мама малюків, 1986 року народження, отримала опіки", - йдеться у повідомленні ДСНС.

Вогонь знищив дах та перекриття будинку. Рятувальники також назвали попередню причину займання.

Рятувальники гасили будинок півтори години

"Попередня причина трагедії — порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення", — написано в повідомленні.

Раніше "Телеграф" писав ще про одну трагедію, яка сталася на Київщині. Через порушення правил експлуатації пічного опалення чадним газом задихнулися чоловік із маленьким сином.

Теги за темою
Діти пожежа
Джерело матеріала
loader
loader