Смачні фрикадельки для супу: покроковий рецепт
Смачні фрикадельки для супу: покроковий рецепт

Смачні фрикадельки для супу: покроковий рецепт

Фрикадельки не лише можуть прикрасити будь-який суп, а й стали чудовим доповненням до пасти, гарнірів чи салатів. Але як зробити так, щоб вони не розвалилися?

Факти ICTV розповідають секрет смачних фрикадельок, які триматимуть чудову форму.

Смачні фрикадельки для супу: покроковий рецепт

Інгредієнти

Зараз дивляться
  • 500 г м’яса (можна взяти куряче, індиче, свиняче або яловиче м’ясо, або асорті)
  • 1 цибуля
  • 2 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 2-3 ст. л. панірувальних сухарів або борошна
  • 3-4 ст. л. рису
  • сіль і перець – до смаку
  • зелень (петрушка, кріп, базилік) за бажанням
  • олія для обмаження

Приготування

  1. Обережно помийте м’ясо і наріжте на шматочки для подальшого перекручування в м’ясорубці або обробки в блендері.
  2. Очистіть цибулю та часник.
  3. Приготуйте фарш. У м’ясорубці або в блендері подрібніть м’ясо, цибулю, часник.
  4. Перекладіть масу у глибокий посуд, додайте яйце, сіль, перець, зелень та рис. Ретельно перемішайте всі ігредієнти до утворення однорідного фаршу.
  5. Сформуйте вологими руками невеликі кульки, обваляйте у панірувальних сухарях або борошні. Вони повинні бути одного розміру.
  6. Обсмажте фрикадельки на середньому вогні в глибокій пательні з усіх боків до золотавого кольору. Це допоможе їм зберегти соковитість.
  7. Після цього фрикадельки можна занурити в суп. Додавайте їх до бульйону або улюблених овочевих супів. Смачного!
Джерело матеріала
loader
loader