Новорічний корпоратив 2023-2024: що вдягнути – лайфхаки і тренди
Новорічний корпоратив 2023-2024: що вдягнути – лайфхаки і тренди

Новорічний корпоратив 2023-2024: що вдягнути – лайфхаки і тренди

Як створити ефектний образ для вечірки та не налякати колег і начальство

Понад 70% опитаних керівників компаній в Україні відповіли, що новорічному корпоративу бути. Тепер важливе питання, що на нього вдягнути. Із цим розбиралися Vesti.ua.

Попри все, новорічним корпоративам в Україні бути. Vesti.ua докладно вивчили це питання та з'ясували, що люди не хочуть відмовлятися від можливості поринути у святкову атмосферу хоча б на один вечір. І щоб цей вечір не був зіпсований, варто заздалегідь продумати свій стильний та ефектний образ. Завдання непросте, оскільки тут слід дуже вміло балансувати на межі між бажанням усіх своїм образом здивувати, і при цьому не сильно порушити корпоративний дрес-код. Потрапити в ідеальну середину – справа вирішувана, тут важливе інша – не відмовитися від бажання мати святковий вигляд. Адже простіше просто встати з-за робочого столу і в тому, в чому ходила цілий рік, вирушити на корпоратив. Але це шлях у нікуди. Vesti.ua спробують допомогти вам зробити процес підготовки до корпоративу менш проблематичним.

Який колір обрати

Перше, з чим потрібно впоратися в цій історії, це з кольором. Чорний, червоний та білий – це універсальні кольори, які гарні у поєднанні один з одним та окремо. Маленька чорна сукня, – так! Червона сукня з паєтками, – так! Брючний костюм – так! 

Фото: @andre_tan_official

Оскільки ми входимо у 2024-му у рік Дракона, то доречним буде зелений колір, тим паче, що цей колір вважається кольором спокою та миру. А саме його настання ми всі так бажаємо. Але, як зазначає дизайнер Андре Тан, із зеленим є нюанс – народженим у рік Дракона зелені речі вдягати не рекомендується.

Якщо ж у вас романтичний настрій, то сміливо одягайте рожеву чи ніжно-блакитну блузку. Головне, не те, якийсь колір у тренді, а те, як ви себе в ньому почуваєте.

Чорний верх, блискучий низ

У тренді вже якийсь сезон – блиск, адже ніщо так не створює святковий настрій, як блискучі фактури. Зазвичай дівчата, якщо роблять ставку на блиск, то обирають або сяючий топ, або сукню. Для тих, кому сукню на вечірку з колегами вдягати не хочеться, а топ – взагалі "не дай, боже!", стилісти цієї зими радять чорний верх та блискучий низ.

Новорічний корпоратив 2023-2024: що вдягнути – лайфхаки і тренди - фото 2

Купіть золоту або срібну спідницю і скомбінуйте її з лаконічним верхом – це може бути однотонна чорна або, наприклад, темно-вишнева, блузка або жакет. Для корпоративу – ідеальний варіант.

Блискучими в такому образі можуть бути й штани.

До однотонного верху не забудьте великі блискучі прикраси.

Паєтки

Паєтки, як і все блискуче, тримаються в тренді вже не перший сезон. І за цей час одяг з блискітками перестав усіма сприйматися тільки як вбрання для свята. Паєтки влилися у повсякденність. У сезоні 2023 року паєтки отримали більше кольорових варіацій. Багато хто використовує їх як оздоблення, яким доповнюють інші скромніші фактури.

Новорічний корпоратив 2023-2024: що вдягнути – лайфхаки і тренди - фото 3

Але оскільки йдеться про корпоратив, то просто скажемо, що сукні або комбінезони з паєток на корпоративі завжди мають гарний вигляд. Хоча можна зупинитися просто на спідниці з паєток. Для цьогорічного свята стилісти радять обирати образи у червоному та зеленому відтінку блискіток для сміливих, у ніжно-рожевому відтінку – для романтиків, в універсальному відтінку бронзи та срібла – для дівчат практичних.

Що ще важливо, Дракон, чий рік наближається, оцінить ваші паєтки, тому що вони нагадають йому драконячу луску, а значить, символ року точно не залишить  власницю сукні без своєї прихильної уваги.

Пір'я

На думку дизайнера Андре Тана, саме пір'я – один з улюблених елементів Дракона в одязі.

Фото: @andre_tan_official

Втім, сам Тан теж обожнює пір'я, вважаючи, що воно надає будь-якому образу розкіш і статусність.

Вбрання з пишними рукавами

Вбрання з пишними рукавами – це тренд уже не одного сезону. Але граючи з обсягами в рукавах, слід пам'ятати одне: широкоплечим протипоказані рукави-ліхтарики та буфи. Об'ємні рукави слід, в першу чергу, носити дівчатам з вузькими плечима та широкими стегнами. Буфи, ліхтарики – чим пишніше, тим краще.

Додайте до цього гарну лінію декольте або спокусливий виріз на спідниці, і ви – у центрі уваги.

Сукня із запахом

Сукня із запахом завдяки своєму крою є святковою завжди. Цей стиль ідеальний як для худеньких, так і для пишних красунь, тому що і в тому і в іншому випадку вона підкреслить потрібні форми.

Новорічний корпоратив 2023-2024: що вдягнути – лайфхаки і тренди - фото 5

Дуже добре, якщо ваша сукня буде сяючою – з люрексом або кольору металік – вигляд у вас буде дуже святковий. Якщо ж ви зупинитеся на сукні з оксамиту, це буде багато та врочисто.

Якщо ж така сукня буде декорована воланом, тоді ви перетворитеся на жінку-вогонь. Якщо ви готові, то бігом по сукню! Ось тільки пам'ятайте, що уваги до вас буде набагато більше, ніж зазвичай.

Корсет 

Чим не варіант для новорічного корпоративу корсет, одягнений зверху на легку напівпрозору блузку? Таке поєднання одразу зробить ваш образ зухвалим. Причому до такого верху можна одягти навіть джинси – все одно вийде гарно.

Новорічний корпоратив 2023-2024: що вдягнути – лайфхаки і тренди - фото 6

Корсет взагалі вважається наймоднішим верхом для всіх вечірніх образів у 2023 році. Його можна одягати не тільки на блузу, а й на сорочку та лонгслів (футболка з довгим рукавом).

Новорічний корпоратив 2023-2024: що вдягнути – лайфхаки і тренди - фото 7

Фото: @hryban.olesia

Ще один варіант – це корсет, вдягнений зверху на романтичну сукню. Але для такого варіанту потрібно мати відповідний настрій.

Великі прикраси

Обов'язково додайте до свого образу масивні блискучі прикраси – кольє та чопери, браслет та кільце.

Новорічний корпоратив 2023-2024: що вдягнути – лайфхаки і тренди - фото 8

Навіть якщо ви прийдете на вечірку в брючному костюмі з "сумним" жакетом, просто доповніть аутфіт яскравою біжутерією, блискучою сумкою та яскравими туфлями, тоді ваш образ зарахується як святковий.

Оксамит, шовк, атлас та парча

"Зелений Дракон дуже любить розкіш і пафос, і саме ці матеріали у нас асоціюються з таким собі лакшері образом", – розмірковує дизайнер Андре Тан.

Новорічний корпоратив 2023-2024: що вдягнути – лайфхаки і тренди - фото 9

Тому, щоб задобрити символ року, український кутюр'є радить під час створення вбрання для корпоративу та для святкування Нового року зупинитися на дорогих та ефектних тканинах.

Лайфхаки для модниць

Читайте також: Бояться хейту, але гуляють: як пройдуть у Києві новорічні корпоративи 2023

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader