Гості приготують ручки та блокноти, щоб записати рецепт
Буряк – незамінний продукт на нашій кухні. З ним виходить неперевершений борщ та смачні салати.
Саме саме салат ми з "1 хвилина" сьогодні приготуємо. Страва сподобається вам свіжим смаком та легкістю. Річ у тому, що в салаті немає майонезу, і вам не потрібно буде переживати за фігуру.
Як приготувати салат з буряка
Інгредієнти:
- 2 середні буряки;
- 1 велике яблуко;
- 1/2 чашки нарізаних горіхів;
- 1/4 чашки йогурту;
- 1 ст. ложка гірчиці;
- 2 ст. ложки оливкової олії;
- 1 ст. ложка меду;
- сіль та перець до свого смаку;
- свіжі зелені для прикраси.
Спосіб приготування:
- Буряк відваріть до готовності, очистьте і наріжте на невеликі кубики.
- Яблука промийте, очистьте від шкірки та серцевини, наріжте на невеликі кубики. Горіхи подрібніть.
- Для приготування заправки в окремій мисці змішайте йогурт, гірчицю, оливкову олію, мед, сіль та перець. Масу, що вийшла, ретельно перемішайте до однорідного стану.
- У великій мисці змішайте підготовлені буряки, яблука та горіхи. Помішуючи, повільно додайте соус, доки всі інгредієнти не покриються заправкою.
- Готовий салат відправте в холодильник на 15-20 хвилин, прикрасьте свіжою зеленню та подавайте.
Рекомендуємо з буряка також приготувати незвичайний салат з буряка та яловичини за рецептом "Телеграфа". Він прикрасить будь-який стіл.