Не просто ляпнути рибу на хліб: готуємо незвичайні бутерброди зі шпротами
Не просто ляпнути рибу на хліб: готуємо незвичайні бутерброди зі шпротами

Не просто ляпнути рибу на хліб: готуємо незвичайні бутерброди зі шпротами

Відмінний варіант і для перекушування, і на святковий стіл

Якщо ваші близькі повертають ніс від бутербродів зі шпротами, то потрібно приготувати їх по-іншому. Сьогодні ми поділимося з вами способом як приготувати звичну закуску по-новому.

Вся річ у тому, що "Важно знать" використовує для приготування бутербродів не просто хліб та шпроти. Наприклад, вершкове масло надасть їм неповторного аромату, зелень — свіжості, а завдяки часнику страва стане більш пікантною. В результаті у вас вийде просто феєрична страва, яку варто повторити у себе на кухні. Спробувавши раз, ви готуватимете їх до кожного свята.

Як приготувати незвичайні бутерброди зі шпротами

Інгредієнти:

  • тостовий хліб;
  • вершкове масло;
  • сирки плавлені;
  • варені яйця;
  • шпроти;
  • огірок;
  • зелень.

Спосіб приготування:

  1. Тостовий хліб розрізаємо навпіл, обмочуємо в розтоплене вершкове масло та обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки.
  2. Обсмажений хліб натираємо часником. Зверху додаємо терті варені яйця та терті плавлені сирки.
  3. На кожен бутерброд зверху покладіть шпроти, додайте тонко нарізаний огірок, гілочку зелені та подавайте на стіл.

Раніше ми розповідали, чи небезпечно зберігати відкриту банку шпротів. Це особливо актуально під час підготовки до свят.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader