/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F293a955dec3077ae9364e1e056b098df.jpg)
Гості оближуть пальчики і не тільки: рецепт святкових тарталеток із жульєном
Это блюдо сочетает в себе ароматные шампиньоны и сливочный соус, подаваемые в хрустящих тарталетках и посыпанные золотистым тертым сыром.
Рецептом приготування страви поділилась фудблогерка Поліна на своїй сторінці в Instagram.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F07b4635591f94db70cbb7b65fe1906e1.jpg)
Для приготування вам знадобиться:
• 1 цибуля
• 15-20 г. вершкового масла
• 150-200 г. печериць
• сіль, перець
• 100 мл. вершків 15%
• 1-2 ст.л. борошна
• 50 г. пармезану ( можна взяти будь-який улюблений сир )
• 30-50 г. сиру для посипки
• 15-17 шт. тарталеток
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fe9984084bc07e7d93edb7b9a676b9e50.jpg)
Як готувати:
Цибульку нарізаємо напівкільцями та обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо дрібно нарізані печериці та готуємо 8-10 хвилинок на середньому вогні.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fb4f37f871eca9f2ec49736c1fa2abb50.jpg)
Далі вливаємо вершки, додаємо борошно та сир. Все добре перемішуємо та готуємо на низькому вогні то загущення.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fade6a2c2814089a5c7dc90fcb534092b.jpg)
Викладаємо грибну начинку в тарталетки та присипаємо натертим на дрібній терці сиром.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F712c729d85ac05fe898318a83e42c034.jpg)
Відправляємо в розігріту до 200 г. духову з увімкненим режимом конвекції на +- 10 хвилинок до утворення золотистої скоринки.
Смачного!
Нагадаємо інформаційний портал Знай повідомляв, кожна хвилина буде смачною: оригінальний новорічний салат "Годинник"
Раніше портал Знай інформував, цей суп із пельменями назавжди відверне вас від руснявої солянки: так готують справжні чоловіки, рецепт
Також, наш портал повідомляв, навіть духовку не треба включати: простий торт із печива, який не займе багато часу, докладний рецепт

