Хто стане найкращою карткою для розрахунків криптою замість Binance Card
Хто стане найкращою карткою для розрахунків криптою замість Binance Card

Хто стане найкращою карткою для розрахунків криптою замість Binance Card

Поява криптовалютних банківських карток дозволила переглянути уявлення про світ цифрових монет. Такі платіжні інструменти сприяли посиленому використанню  криптовалют для повсякденних витрат.  Однак, як тільки користувачі криптовалютної біржі Binance звикли до наявності віртуально чи пластикової дебетової картки Binanc Card, компанія заявила про припинення її техобслуговування. Остаточно названий платіжний інструмент зникне 20 грудня 2023 року. 

Експерти продовжують аналізувати істинні причини такого рішення популярною біржею, а криптоентузіасти – шукати, чим замінити Binance Card у 2024 році і як без проблем купити ethereum. Однак, зникнення старих та звичних інструментів дозволяє розширити кругозір й відкрити для себе інші популярні продукти.

Де початківцю зберігати криптомонети у 2024 році?

Щоб зберігати цифрові активи, потрібно завести криптовалютний гаманець. Він буває як апаратним, так і електронним. У кожного варіанту є сильні переваги й недоліки. Однак, якщо хочете розпочати шлях у криптосвіті без додаткових витрат (окрім купівлі цифрових монет), зверніть увагу на електронні криптогаманці, які здебільшого є лише мобільними додатками зі зручним інтерфейсом та продуманим набором функцій.

Криптогаманець Trustee Plus вирізняється українським походженням, яке дає користувачеві одразу три переваги: верифікацію через «Дію», доступність в Україні та ЄС, комунікацію з працівниками служби підтримки українською мовою. Можна купувати крипту за гривню чи просто зберігати фіатні гроші на рахунку. Комісії за обслуговування, перекази чи обмін стейблкоїнів немає. 

Можливості Trustee Plus

На сьогодні понад 130 000 користувачів обрали для себе Trustee Plus. Популярність цього електронного криптогаманця щодня тільки зростає - криптомедіа MNBC додало картку Trustee Plus на перше місце свого рейтингу. Це пояснюється простою верифікацією акаунту, корисним функціоналом даного мобільного додатку й переважно нульовими комісіями.

Чуйна підтримка користувачів

При створенні акаунту можете завантажити документи чи обрати верифікацію даних через «Дію» незалежно від країни вашого перебування на той момент. Перевірка документів в «Дії» є автоматичною й швидкою: зазвичай вона не займає більш ніж 1 хвилину.

Якщо втратите доступ до гаманця, то його можна відновити. Для цього запиту та розв’язання інших важливих питань команда Trustee Plus пропонує службу підтримки українською мовою. 

Зрозумілий інтерфейс

Зсередини Trustee Plus подібний до звичайного банківського додатку, тому ви швидко розберетеся, як купити, продати чи обміняти цифрові монети. При виборі активів для торгівлі гаманець відобразить курс. Можна налаштувати отримання повідомлень про падіння чи різкий ріст вартості певної криптомонети.

Хто стане найкращою карткою для розрахунків криптою замість Binance Card - фото 2

Підтримка понад 30 монет

Криптогаманець Truste Plus дозволяє купувати, обмінювати й зберігати найпопулярніші цифрові активи включно з ВТС, ЕТН, USDT, Dogecoin. Перед операцією з цифровим активом можете подивитися на об’єм продажів та зміну ціни. Комісії за перекази чи поповнення балансу криптою немає. 

Реферальна програма

Користувач отримує 25% від комісії за обмін цифрових монет, який здійснили запрошені друзі. Однак, на цьому не все. Додаткові 20% можна отримувати від комісій за нових користувачів, яких додали друзі. Участь в реферальній програмі дозволяє додавати дохід до своїх активів. 

Оплата криптою за товари й послуги

На сьогодні Trustee Plus пропонує більше, ніж звичайний електронний криптогаманець, адже безпосередньо в додатку можна випустити віртуальну дебетову криптокартку. Після додавання в Apple Pay чи Google Гаманець вона дозволить використовувати цифрові активи для безконтактних платежів по всьому світу включно з Україною. При оплаті криптомонети автоматично конвертуються в місцеву валюту з комісією 0,5%.

Чому Trustee Plus може замінити Binance Card?

Хто стане найкращою карткою для розрахунків криптою замість Binance Card - фото 3

Українська криптосфера розвивається семимильними кроками. У 2023 році з’явилася віртуальна криптовалютна картка Trustee Plus, яку вже випустили кілька десятків тисяч користувачів. Вона дає можливість використовувати ВТС, ЕТН чи USDT для оплати товарів або послуг у магазинах й інших точках продажу по всьому світу. Наприклад, з її допомогою криптою можна оплатити вечерю в ресторані, квитки в театр чи абонемент у спортивну залу. 

Картка дозволяє використовувати власний баланс користувача й призначена для безконтактних платежів зі смартфона чи зняття готівки в банкоматах з NFC. Щоденний ліміт еквівалентний 5000 євро. Для випуску картки потрібно сплатити 10 євро й пройти просту верифікацію. 

У 2024 році ще більше користувачів зможуть оцінити можливості Trustee Plus й створити віртуальну криптокартку для повсякденного використання власних цифрових активів. Таким чином можна припустити, що цей платіжний інструмент легко замінить зниклу Binance Card для українських користувачів незалежно від країни їх теперішнього перебування.

Хто стане найкращою карткою для розрахунків криптою замість Binance Card - фото 4
Джерело матеріала
loader
loader