Класична "Шуба" по-новому: додайте лише один інгредієнт і улюблений салат стане ще смачнішим
Класична "Шуба" по-новому: додайте лише один інгредієнт і улюблений салат стане ще смачнішим

Класична "Шуба" по-новому: додайте лише один інгредієнт і улюблений салат стане ще смачнішим

Один з улюблених рецептів «Шуби» залишається класичний, пише Politeka.net.

Але ведучий «Сніданок з 1+1» Руслан Сенічкін запропонував його трохи вдосконалити.

Отже для приготування класичної «Шуби» з новим інгредієнтом знадобляться такі продукти: варений буряк – 2 шт., варена морква – 2 шт., варена картопля – 2 шт., оселедець – 200 гр., печериці – 400 гр., майонез, цибуля – 1 шт.,

«Це «Шуба» не така, як у всіх, а з секретним інгредієнтом. І називається він – грибна ікра!», - зазначив Сенічкін в ефірі «Сніданок з 1+1».

Розігріваємо пательню, беремо оливкову олію і підсмажуємо порізану цибулю.

«Враховуючи той факт, що «Шуба» робиться суто з вареними інгредієнтами, в нас будуть ще й підсмажені», - зазначив ведучий.

Далі на пательню відправляємо свіжу моркву, натерту на крупній терці.

«Три-чотири хвилини буде достатьно. А вже потім кидаємо печериці», - зазначив Сенічкін, готуючи «Шубу» но новому.

Класична "Шуба" по-новому.

Печериці теж повинні бути дрібно порізані. Додаємо сіль і перець за смаком.

«Гриби будуть віддавати свій сік і інгредієнти трохи протушкуються», - підкреслив Сенічкін, помішуючи інгредієнти для салату «Шуба».

Смажимо суміш з грибами 5-7 хвилин, а потім висипаємо її у чашу для блендера. Збиваємо до констистенції ікри.

«Важливо, вона повинна бути холодною, як і інші інгредієнти», - попередив Руслан Сенічкін.

Тепер можна починати збирати салат «Шуба». Першим шаром йде оселедець, порізаний невеличкими шматочками. Наступний шар – варена картопля, натерта на крупній терці.

«Зварив я її в мундирах, а щоб швидко очистити шкірку треба одразу, як тільки ви її зварили, в холодну воду. Потримали хвилин десять і потім шкірка легко спадає», - поділився порадою ведучий телеканалу «1+1».

Даліі тоненьким шаром йде майонез. Наступний шар- грибна ікра. Зверху ще один шар – з вареної моркви, потертій на крупній терці. Ще трошки майонезу.

Ще один шар – варений або запечений буряк, також потертий. І зверху ще трохи майонезу.

От і все, класична «Шуба» по-новому – готова.

Останні новини України:

Оселедець під шубою по-українськи - Клопотенко дав новий рецепт легендарного салату.

Найніжніший оселедець під шубою - новий рецепт з несподіваним інгредієнтом.

Джерело матеріала
loader
loader