Експериментуйте — і у вас вийде ще смачніше!
Хочеться здивувати близьких незвичайними стравами на новорічному столі? У такому разі пропонуємо приготувати класичну мімозу, але не звичайну, а… у лаваші.
Ця оригінальна закуска за рецептом Foodoboz ви напевно здивуєте гостей під час зустрічі Нового року. Кожен буде вражений і смаком і унікальним оформленням страви. Таке соковита, поживна та яскрава мімоза у лаваші точно стане прикрасою вашого святкового столу.
Як приготувати мімозу в лаваші
Інгредієнти:
- лаваш — 3 листи;
- сир твердий — 100-150 г;
- яйця — 6 шт.;
- морква — 1 шт.;
- горбуша (консерви) — 1.5-2 банки;
- майонез, сіль — за смаком.
Спосіб приготування:
- Консервовану горбушу розминаємо вилкою. Миємо, просушуємо і подрібнюємо зелену цибулю.
- Перший лист лаваша змащуємо майонезом, зверху викладаємо підготовлену горбушу та зелену цибулю.
- Далі знову викладаємо лист лаваша, змащуємо майонезом і викладаємо твердий натертий сир.
- Варену моркву чистимо, трьом на великій тертці та викладаємо на шар сиру. Поверх кладемо лаваш і змащуємо його майонезом.
- Варимо і чистимо яйця, натираємо на дрібній тертці і викладаємо на лаваш.
- Все акуратно формуємо в рулет, замотуємо його в харчову плівку та ставимо в холодильник. Перед подачею розрізаємо рулет на скибочки.