Свіжа ідея для святкового столу
Жоден новорічний стіл не обходиться без гарячих страв. І якщо хочеться здивувати близьких та гостей, пропонуємо приготувати незвичайну курку в апельсиновому соусі.
Пікантний соус зробить м’ясо м’яким та незабутнім. Курочка за рецептом Smachnonews вийде настільки смачною, що гості з’їдять усю та попросять добавки.
Як приготувати курку в апельсиновому соусі.
Інгредієнти на 3-4 порції:
- 500 г курячого філе;
- 2 апельсини;
- 2 зубчики часнику;
- перець чилі;
- 30 г борошна;
- 15 г меду;
- 10 мілілітрів рослинної олії;
- половина чайної ложки сухого імбиру;
- сіль.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, сухим паперовим рушником і нарізаємо середніми шматочками. Посипаємо м’ясо спеціями та перемішайте.
- Натираємо половину апельсина, вичавлюємо сік, додаємо пропущений через прес часник, дрібно нарізаний перець, ретельно перемішуємо.
- В отриману суміш додаємо мед, імбир, все солимо і знову перемішуємо.
- Шматочки курячого м’яса обвалюємо в борошні та обсмажуємо на розігрітій з олією сковороді до золотистої скоринки.
- Готовий соус додаємо в м’ясо і варимо до загусання.
Курку в апельсиновому соусі подаємо з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа". Смачного!