Страва "розлетиться" за секунди
Святковий салат — важливий елемент новорічного столу. Раніше кулінари готували лише класичний олів’є та звичайну "Шубу", але згодом вибір новорічних страв став набагато більшим.
Разом з "Важно знать" ми приготуємо досить "легку" заміну звичним з дитинства ласощів — салат з куркою та ананасами. Ці два продукти чудово поєднуються у смаковому плані, а якщо додати ще кукурудзу – успіх салату точно гарантовано! Він чудово виглядатиме на новорічному столі і точно сподобається близьким і друзям.
Як приготувати салат з куркою та ананасами
Інгредієнти:
- 400 г копченого курячого філе або грудки;
- 200 мл майонезу;
- 2 кислі яблука;
- 1 банка консервованих ананасів;
- 1 банка консервованої кукурудзи.
Спосіб приготування:
- Повністю зціджуємо всю рідину з консервованих ананасів та кукурудзи та відправляємо їх у дві різні посудини.
- Курку та ананаси нарізаємо слайсами розміром приблизно 15 на 5 мм.
- Яблука чистимо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо їх такими самими слайсами.
- Всі підготовлені інгредієнти відправляємо в глибокий посуд, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, скільки можна зберігати святкові салати. Ці хитрощі вам точно знадобляться.