Зігрітися і помитися  – допомога захисникам та захисницям від проєкту  «З крамниці до позицій»
Зігрітися і помитися – допомога захисникам та захисницям від проєкту «З крамниці до позицій»

Зігрітися і помитися – допомога захисникам та захисницям від проєкту «З крамниці до позицій»

Дощ, сніг, багнюка, мороз — у таких умовах військовослужбовцям доводиться виконувати бойові завдання на фронті.  Для захисників і захисниць погода часто відіграє важливу роль у плануванні операцій. Вони звикли пристосовуватися до будь-яких умов, але взимку боротьбу з ворогом ускладнює ще й бруд, волога та холод. 

Помитися та випрати речі — це ще один виклик, розповідає у своїй колонці для Цензор.НЕТ Олександра Гнатик – керівниця PR-напряму ТОВ "РУШ" (лінія магазинів EVA та EVA.UA). Вона пояснює, що чим ближче до "нуля", тим складніше з гігієною. 

Допомогти захисникам і захисницям можуть мобільні лазне-пральні комплекси (МЛПК). У них тепло, є гаряча вода, пральні та сушильні машини. До того ж комплекси автономні: працюють на генераторах та мають величезні баки води.

У рамках спільного проєкту «З крамниці до позицій» EVA разом з клієнтами забезпечує ці комплекси необхідними засобами для гігієни та прання. Кошти на закупівлю мобільних лазень збирає благодійний фонд Dignitas. Детальніше про ініціативу та як долучитися читайте тут.  Лише разом можемо протистояти ворогов!

Зігрітися і помитися  – допомога захисникам та захисницям від проєкту  «З крамниці до позицій» - Фото 1
Джерело матеріала
loader
loader