Відмінний варіант для тих, хто не має часу готувати
Куряче м’ясо – дуже популярний продукт на наших кухнях. Її можна подати як самостійну страву або додати до салатів — вийде неймовірно смачно та ситно.
Якщо хочеться на вечерю побалувати родину без особливих зусиль, можна скористатися рецептом єврейських кулінарів та приготувати з цибулею та спеціями. До того ж для цього підходить будь-яка частина птиці, будь-які спеції, а для пікантності можна додати часник. Від курки за рецептом "Важно знать" ви отримаєте масу задоволення.
Як приготувати курку по-єврейськи
Інгредієнти:
- 1 кг курячого м’яса;
- 3 цибулини;
- 0,5 ч. л. соди;
- сіль та перець до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче м’ясо миємо, якщо є бажання, нарізаємо зручними шматочками та обсмажуємо на сковороді з рослинною олією з усіх боків до золотистої скоринки, дістаємо зі сковороди.
- Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та обсмажуємо протягом 5 хвилин у тій же сковороді, де смажилося м’ясо. Готову цибулю посипаємо содою. Коли це станеться, до цибулі додаємо м’ясо.
- Страву солимо, перчимо і додаємо до свого смаку спеції. Готуємо м’ясо в соусі кілька хвилин і подаємо до столу.
До речі, куряче м’ясо важливо зберігати правильно. Так ви заощадите і гроші, і бюджет.