Швидкий рецепт від єврейських кулінарів: рецепт курочки, після якого гості оближуть тарілки
Швидкий рецепт від єврейських кулінарів: рецепт курочки, після якого гості оближуть тарілки

Швидкий рецепт від єврейських кулінарів: рецепт курочки, після якого гості оближуть тарілки

Відмінний варіант для тих, хто не має часу готувати

Куряче м’ясо – дуже популярний продукт на наших кухнях. Її можна подати як самостійну страву або додати до салатів — вийде неймовірно смачно та ситно.

Якщо хочеться на вечерю побалувати родину без особливих зусиль, можна скористатися рецептом єврейських кулінарів та приготувати з цибулею та спеціями. До того ж для цього підходить будь-яка частина птиці, будь-які спеції, а для пікантності можна додати часник. Від курки за рецептом "Важно знать" ви отримаєте масу задоволення.

Як приготувати курку по-єврейськи

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого м’яса;
  • 3 цибулини;
  • 0,5 ч. л. соди;
  • сіль та перець до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Куряче м’ясо миємо, якщо є бажання, нарізаємо зручними шматочками та обсмажуємо на сковороді з рослинною олією з усіх боків до золотистої скоринки, дістаємо зі сковороди.
  2. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та обсмажуємо протягом 5 хвилин у тій же сковороді, де смажилося м’ясо. Готову цибулю посипаємо содою. Коли це станеться, до цибулі додаємо м’ясо.
  3. Страву солимо, перчимо і додаємо до свого смаку спеції. Готуємо м’ясо в соусі кілька хвилин і подаємо до столу.

До речі, куряче м’ясо важливо зберігати правильно. Так ви заощадите і гроші, і бюджет.

Теги за темою
Ізраїль
Джерело матеріала
loader
loader