Коли мова йде про крем-суп з авокадо, уява відразу починає малювати надзвичайно ніжну та смачну страву. І зазвичай вона не помиляється.
Користувач з ніком my_happyfood в Instagram опублікував рецепт саме такого супу. Він ідеально смакуватиме з підсмаженим хлібом, або начос.
Інгредієнти
- Авокадо – 2 шт
- Цибуля – 1 шт
- Італійські трави – 1 ч.л.
- Олія – 2 ст.л.
- Борошно – 2 ст.л.
- Каррі – ½ ч.л.
- Бульйон – 500 мл
- Часник – 1 зуб
- Сік лимону – 2 ст.л.
- Білий винний оцет – 1 ст.л.
- Молоко – 200 мл
- Жирні вершки – 200 мл
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1. Нарізати цибулю та обсмажувати на олії протягом 2 хвилин.
2. Додати борошно та смажити ще 1 хвилину.
3. Додати бульйон, довести до кипіння та варити на повільному вогні.
4. Додати часник, оцет, сіль, перець та 1 ст.л. лимонного соку.
5. Авокадо очистити, нарізати та відправити до каструлі.
6. Всі складові каструлі подрібнити блендером.
7. Додати вершки та молоко, довести до кипіння та відразу зняти з вогню.
8. Додати залишки лимонного соку та дати настоятись протягом 5 хвилин.
Також на OBOZ.UA є і інші цікаві рецепти:
- Шпинатні вареники
- Шакшука
- Печінкові млинці