Фантастичний сніданок за лічені хвилини
Якщо набридли звичні омлети на сніданок, можна "вирушити" до Італії. Італійці на сніданок люблять готувати фріттату.
Не лякайтеся незвичайного слова. Насправді ж італійці називають пишний омлет. Готується він швидко і з найрізноманітнішими начинками, а в результаті виходить смачний та ситний сніданок на всю родину. Така корисна страва за рецептом OBOZ.UA ідеально підходить для сніданку та порадує ваших близьких. Готуйте та насолоджуйтесь.
Як приготувати фриттату — італійський омлет
Інгредієнти:
- яйця — 3 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1/2 шт.;
- болгарський перець — 50 г;
- помідор — 50 г;
- часник — 1 зубчик;
- петрушка — 2 ст. л.;
- сир твердий — 50 г;
- сіль, зелень, спеції — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо овочі. Часник, цибулю ріпчасту, болгарський перець і помідор нарізаємо смужками або невеликими квадратиками.
- У жароміцній сковороді розігріваємо олію та обсмажуємо до готовності підготовлені овочі.
- В окремому посуді збиваємо яйця, солимо до смаку і додаємо подрібнену зелень.
- Натираємо твердий сир, відправляємо його в яєчну суміш і ретельно перемішуємо.
- Отриману яєчно-сирну суміш відправляємо до сковороди до овочів і за допомогою лопатки або виделки рівномірно розподіляємо по поверхні.
- Відправляємо омлет у розігріту до 200 С духовку на 10 хвилин.
Італійську фриттату подаємо разом з ароматною турецькою кавою та насолоджуємося. Смачного та гарного дня!