Жданов назвав сценарії, як Трамп може закінчити війну в Україні за 24 години
Жданов назвав сценарії, як Трамп може закінчити війну в Україні за 24 години

Жданов назвав сценарії, як Трамп може закінчити війну в Україні за 24 години

Військовий експерт Олег Жданов озвучив свою думку, як Дональд Трамп може "закінчити війну в Україні за 24 години".

"Трамп - бізнесмен, він не політик. Він завжди намагається діяти радикально, нестандартними і нешаблонними методами, він рубає шашкою навідліг. Ліс рубають - тріски летять. Ось таким чином він вирішує питання", - сказав він.

На думку Жданова, є два сценарії для України у разі повернення Трампа до влади в США, один - негативний, другий - позитивний.

"Негативний сценарій: Трамп дзвонить Путіну, вони спілкуються і домовляються про припинення вогню. І Трамп ставить нас перед фактом, що все: треба припинити вогонь... У цьому випадку нам буде вкрай важко. Якщо Путін погодиться на варіант, що він отримує все, що він завоював, і війна на цьому зупиняється. У принципі, він на такий варіант згоден сьогодні. Буде питання до Заходу: наші партнери будуть зберігати єдність у плані підтримки України або приймуть сторону США і будуть на нас тиснути", - зазначив експерт.

Другий сценарій, за словами Жданова, передбачає відмову Путіна припиняти вогонь. І такий варіант розвитку подій експерт вважає позитивним:

"Позитивний сценарій полягає у тому, що Трамп подзвонить Путіну, скаже: "Закінчуй, зараз ми все вирішимо, припиняємо вогонь". А Путін скаже: "Ні, мені ще треба дійти до адміністративних кордонів Донецької та Луганської областей, треба ще захопити Запорізьку і Херсонську, тому що я їх включив до Конституції"... Такий варіант може Трампу не сподобається. З урахуванням його імпульсивного характеру, я думаю, що це буде рівнозначно тому, що Путін його послав... Якщо Путін почне качати права, Трамп може просто образитися і вирішити питання на нашу користь, давши нам все необхідне озброєння".

Трамп пообіцяв закінчити війну в Україні за 24 години

Як писав УНІАН, кандидат у президенти Дональд Трамп пообіцяв закінчити війну в Україні за 24 години, якщо стане президентом. За його словами, він "добре" знає і російського, і українського президентів.

Президент Володимир Зеленський заявив, що буде "дуже щасливий", якщо Трампу дійсно вдасться завершити війну за 24 години.

Теги за темою
Володимир Зеленський Володимир Путін Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader