Найпопулярніший сніданок у Китаї: перевірений рецепт, якому понад сотню років
Найпопулярніший сніданок у Китаї: перевірений рецепт, якому понад сотню років

Найпопулярніший сніданок у Китаї: перевірений рецепт, якому понад сотню років

Приготувати цей омлет простіше простого

Найсмачніший, ситний та простий у приготуванні сніданок – це пишний омлет. Його вранці можна знайти практично на кожному столі.

Такий сніданок популярний і в Китаї – він був на столах ще тисячі років тому, а у XX столітті його доповнили помідорами. Цей варіант омлету став дуже популярним і його подають навіть у ресторанах. Рецептом омлету по-китайськи ділиться "ТСН". Якщо вам хочеться додати трохи пікантності, візьміть трохи часнику та щіпку цукру.

Як приготувати китайський омлет з помідорами

Інгредієнти:

  • 3 помідори;
  • 3 яйця;
  • 3 зубчики часнику;
  • 3 ст. л. соняшникової олії;
  • 1 ст. л. води;
  • 1/4 ст. л. солі;
  • 1/2 ст. л. цукру.

Спосіб приготування:

  1. Помідори миємо, чистимо від шкірки та нарізаємо м'якуш невеликими кубиками. Часник чистимо і подрібнюємо.
  2. У глибокій мисці збиваємо яйця, додаємо воду та повторно збиваємо. Яєчну суміш відправляємо на розігріту сковороду з рослинною олією. Готуємо, помішуючи лопаткою таким чином, щоб на момент приготування сформувалися невеликі шматочки. Викладаємо їх в окрему тарілку.
  3. Знову розігріваємо сковороду з олією та обсмажуємо на ній підготовлені помідори з часником, потім накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 30 секунд, поки помідори не стануть м’якими.
  4. Через зазначений час до помідорів відправляємо яйця та цукор. Все солимо і готуємо ще півхвилини.

Подаємо омлет по-китайськи з домашнім хлібом та ароматною кавою. Смачного!

Теги за темою
Китай
Джерело матеріала
loader