З цибулею та перцем ще краще: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт соковитих бутербродів з рибою
З цибулею та перцем ще краще: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт соковитих бутербродів з рибою

З цибулею та перцем ще краще: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт соковитих бутербродів з рибою

Зірка шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська дала рецепт простого та смачного перекушування з бутербродами. За словами "Мастер Шефа" особливого смаку надає лайм та перець, тому

Інгредієнти:

  • Червоні капсикуми (перці)
  • Крем-сир
  • Тунець у олії
  • кінза
  • Зелена цибуля
  • Лайм (сік та цедра)
  • сіль
  • Перець
  • Хліб на заквасці (наприклад, тартин)

Інструкції:

Увімкніть духовку на 200 градусів, розповідає "Мастер Шеф" Мартиновська.

Викладіть капсикуми (перці) на деко і запікайте в попередньо розігрітій духовці протягом 15-17 хвилин, поки шкірка не стане підрум'яненою. Після цього остудіть перці і обережно видаліть шкірку, потім зробіть поздовжні надрізи і видаліть насіння.

У мисці з'єднайте крем-сир та тунець у маслі у співвідношенні 1:1. Ретельно перемішайте.

"Мастер Шеф" Мартиновська розповідає, додайте дрібно нарізану кінзу, трохи зеленої цибулі, сік та цедру лайма, а також сіль та перець за смаком. Перемішайте до отримання насиченої начинки.

Наповніть запечені перці приготованою начинкою, акуратно закрийте і покладіть на гріночку.

Виберіть якісний хліб, переважно на заквасці, наприклад, тартин, ділиться

"Мастер Шеф" Мартиновська.

Насолоджуйтесь бутербродами з перцем і тунцем, що ідеально підходять до рожевого вина.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader