Президент нагородив п'ятьох захисників Запорізького напрямку
Президент нагородив п'ятьох захисників Запорізького напрямку

Президент нагородив п'ятьох захисників Запорізького напрямку

Президент Володимир Зеленський під час поїздки до Запорізької області нагородив у Роботиному п'ятьох захисників, що відзначилися у нещодавніх боях.

Про це Глава держави повідомив у вечірньому зверненні, передає Укрінформ.

"Особисто подякував воїнам, нагородив безпосередньо на передовій пʼятьох із кращих – тих, хто відзначився в боях цими тижнями: старших солдатів Ігоря Гончарука, Івана Тарана, Ярослава Поліщука, сержанта Михайла Блашківа, старшого лейтенанта Андрія Ольшанського", - сказав Зеленський.

Відео: ОП
Президент нагородив п'ятьох захисників Запорізького напрямку - Фото 1

Він зазначив, що Ольшанський отримав "Хрест бойових заслуг". "Усі – саме такі хлопці, чия хоробрість, витривалість зберігає наші позиції та нашу державу. Я дякую вам, воїни, дуже дякую, та всім вашим побратимам", - додав Зеленський.

Президент нагородив п'ятьох захисників Запорізького напрямку - Фото 2

Як повідомлялося, під час робочої поїздки до Запорізької області Президент України Володимир Зеленський представив новопризначеного голову Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова.

Під час поїздки на Дніпропетровщину Зеленський обговорив із повітряним командуванням "Схід" захист населених пунктів та інфраструктури від ударів з повітря.

Фото: ОП

Теги за темою
Володимир Зеленський Запоріжжя
Джерело матеріала
loader
loader