Володимир Зеленський розповів, де зараз перебувають його діти
Володимир Зеленський розповів, де зараз перебувають його діти

Володимир Зеленський розповів, де зараз перебувають його діти

Президент України Володимир Зеленський дав інтерв'ю італійському виданню RAI, яке було опубліковано на YouTube-каналі ОПУ. У розмові з журналістом Зеленський згадав про своїх дітей - Кирила та Олександра.

За його словами, вони живуть в Україні і не планують їхати за кордон. Він додав, що зараз Кирило навчається в школі, а Олександра - в університеті.

"Думаю, що вони будуть працювати і жити в Україні. Вони сьогодні тут, вони навчаються в Україні. Потрібно, щоб молоді люди піднімали Україну після війни, це дуже важливо", - зазначив президент.

Також він уточнив, що Україна обов'язково буде в Євросоюзі.

Особисте життя Володимира Зеленського

У вересні 2003 року Володимир Зеленський зіграв весілля зі своєю дружиною, першою леді України Оленою Зеленською. У шлюбі у них народилося двоє дітей.

Старшій дочці Олександрі вже 19 років. Вона навчається на юридичному факультеті. А синові Кирилу всього 10. Він ще школяр.

До слова, раніше УНІАН поділився історією кохання Володимира та Олени Зеленських. Вона знайомі ще зі шкільних часів. Довгий час Володимир домагався розташування Олени, і у нього це вийшло.

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader