Десерт за дві хвилини: "Мастер Шеф" Мартиновська розкрила таємницю незвичайного рецепту
Десерт за дві хвилини: "Мастер Шеф" Мартиновська розкрила таємницю незвичайного рецепту

Десерт за дві хвилини: "Мастер Шеф" Мартиновська розкрила таємницю незвичайного рецепту

Зірка шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська запропонувала зробити особливий рецепт десерту з булкою та ягодами.

Інгредієнти:

  • Здобна булка - 4-6 скибок
  • 2 ст. ложки цукру
  • 2 ст. ложки вершкового масла (82% жирності)
  • Ягоди для подачі (полуниця, малина, чорниця)
  • Інжирний бальзамік (за бажанням)
  • Меліса для прикраси
  • Морозиво (ванільне, фісташкове, шоколадне)

Інструкції:

Наріжте здобну булку на скибці і залиште її трохи підсохнути (не свіжу, але здобну), ділиться "Мастер Шеф" Мартиновська.

У сковороді на середньому вогні розігрійте цукор до золотистого кольору карамельного. Без додавання води.

"Мастер Шеф" Мартиновська додає, коли цукор карамелізується, додайте вершкове масло (82% жирності). Олія почне пінитися і шкварчати.

Швидко додайте скибки булки в карамельно-масляну суміш. Переміщуйте булку по дну сковороди, щоб увібрати карамель з олією. Переверніть булку, щоб покрити її обидві сторони.

Викладіть Pain Perdu на тарілку.

"Мастер Шеф" Мартиновська розповідає, подавайте з кисло-солодкими ягодами (полуниця, малина, чорниця), поливайте інжирним бальзаміком, прикрасьте мелісою та додайте морозиво.

Насолоджуйтесь цим ніжним та ароматним френч тостом, де масло проникає всередину, роблячи його вологим, а карамель створює хрустку скоринку зовні, радить "Мастер Шеф" Мартиновська.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader