Швидкий та смачний плов на сковороді для вечері: елементарний рецепт
Швидкий та смачний плов на сковороді для вечері: елементарний рецепт

Швидкий та смачний плов на сковороді для вечері: елементарний рецепт

Плов – дуже ситна страва, яку можна готувати у каструлі, мультиварці та навіть на сковороді. М'ясо для плову можна використовувати свинину, баранину, філе.

Готовий плов

Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом смачного плову з курячим філе, овочами та спеціями.

Рецепт плову

Інгредієнти:

  • рис довгозернистий пропарений – 1 склянка
  • філе чи стегна – 300 г
  • морква – 2 шт. невеликих
  • цибуля – 2 шт. невеликих
  • часник – 4-5 зубів.
  • приправа у плову – за смаком
  • олія, сіль, перець
  • вода – 2,5 склянки

Спосіб приготування:

1. Моркву наріжте смужками, цибулю кубиками, обсмажте до м'якості. Додайте сюди куряче філе, посоліть, поперчіть.

Смажені овочі

2. Рис промийте до прозорості, додайте до овочів з м'ясом, залийте водою, додайте приправу до плову та розкладаємо зубці часнику. Накрийте кришкою та готуйте на маленькому вогні до готовності, не перемішуючи!

Приготування плову

Під час подачі посипати свіжою зеленню.

Смачний плов із м'ясом

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Плов із курки
  • Плов у казані
  • Плов із яловичиною
Джерело матеріала
loader
loader