/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa31d3e0018971de26c168c9da8b26d3d.jpg)
Швидкий та смачний плов на сковороді для вечері: елементарний рецепт
Плов – дуже ситна страва, яку можна готувати у каструлі, мультиварці та навіть на сковороді. М'ясо для плову можна використовувати свинину, баранину, філе.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb0f3fdf2da1930ca696fbb7f10550137.png)
Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом смачного плову з курячим філе, овочами та спеціями.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F47a7ec6619dca0ce847476505d7430c4.png)
Інгредієнти:
- рис довгозернистий пропарений – 1 склянка
- філе чи стегна – 300 г
- морква – 2 шт. невеликих
- цибуля – 2 шт. невеликих
- часник – 4-5 зубів.
- приправа у плову – за смаком
- олія, сіль, перець
- вода – 2,5 склянки
Спосіб приготування:
1. Моркву наріжте смужками, цибулю кубиками, обсмажте до м'якості. Додайте сюди куряче філе, посоліть, поперчіть.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc096fab59f9f651f6dbeec4f325f9ef6.png)
2. Рис промийте до прозорості, додайте до овочів з м'ясом, залийте водою, додайте приправу до плову та розкладаємо зубці часнику. Накрийте кришкою та готуйте на маленькому вогні до готовності, не перемішуючи!
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F6ebbc967c3f9162c018d54a1a9630f02.png)
Під час подачі посипати свіжою зеленню.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F1ca8effb13a379778914197faf772ff9.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Плов із курки
- Плов у казані
- Плов із яловичиною

