Путін жорстко зганьбився: наплів нісенітниць про батька Зеленського
Путін жорстко зганьбився: наплів нісенітниць про батька Зеленського

Путін жорстко зганьбився: наплів нісенітниць про батька Зеленського

Російський диктатор Володимир Путін жорстко зганьбився під час інтерв'ю американському журналісту Такеру Карлсону, якого називають маніпулятором.

Ватажок росіян стверджував, що батько українського лідера Володимира Зеленського нібито "фронтовик", а це явно неправдива інформація. Під час бесіди з Карлсоном диктатор "видав" історію про нібито бесіду з українським колегою і в ній жорстко "проколовся".

"Я якось із ним говорив (нібито із Володимиром Зеленським, - Ред.). Я казав: "Володю, ну що ти робиш? Навіщо ти підтримуєш сьогодні неонацистів в Україні, коли твій батько воював із фашизмом? Він фронтовик"…", - поділився Путін пропагандисткою заявою, "приправленою" брехнею. Крім того, диктатор ще стверджував, що не говоритиме, як йому "відповів Зеленський", бо це, на його думку, "некоректно".

Хто такий батько Володимира Зеленського - що треба знати

Батько Зеленського - Олександр Семенович, народився у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області 23 грудня 1947 року. Він вчений - професор та доктор технічних наук. Батько президента Україні досліджує автоматизацію геолого-маркшейдерського забезпечення в гірничій справі.

Теги за темою
Володимир Зеленський Володимир Путін
Джерело матеріала
loader
loader