Користь пасти Амосова беззаперечна! Це справді чудовий спосіб підтримки здоров’я серця та імунітету. А ще вона дуже смачна та поживна.
Названа вона на честь видатного українського кардіолога, містить багато вітамінів, мінералів та антиоксидантів. Склад дуже простий: сухофрукти, горіхи, мед та лимон у правильних пропорціях.
Смачну і поживну пасту Амосова можна вживати як самостійний продукт перед сніданком або додавати до різних страв, щоб збагатити цінними мікроелементами.
Чи можна давати її дітям? Суміш особлива корисна дітям та дорослим для зміцнення імунної системи, особливо у період вірусів і застуд.
Як приготувати пасту Амосова – покроковий рецепт читайте у матеріалі Факти ICTV.
Паста Амосова рецепт приготування
Паста Амосова склад:
- 100 г кураги
- 100 г інжиру
- 100 г
- 100 г родзинок без кісточок
- 100 г очищених волоських горіхів
- 100 г меду
- 2-3 лимони
Паста Амосова: оригінальний рецепт покроково
- Родзинки, курагу, інжир та чорнослив добре промиваємо та повністю обсушуємо.
- Лимони також миємо та нарізаємо на чотири частини. Видаляємо кісточки.
- Подрібнюємо всі інгредієнти блендером або м’ясорубкою.
- Додаємо у вітамінну суміш мед і ретельно перемішуємо.
- Перекладаємо у стерилізовану скляну банку, закриваємо кришкою та зберігаємо в холодильнику.
Як правильно їсти пасту Амосова
Рекомендують вживати її зранку натщесерце. Дорослим їсти по 1 ст. л. 2-3 на добу. А дітям по 1-3 ч. л. на добу.