/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9d6503e545f09ba52c4fd06002723a08.jpg)
Закуска з готового листкового тіста з сиром камамбер: як оригінально подати на стіл
Якщо ви обожнюєте сир, то страва, яку приготувала відома шеф-кухарка Тетяна Літвінова, точно прийдеться вам до смаку.
У своєму Instagram вона опублікувала рецепт ідеальної закуски. Вона не тільки легко та швидко готується, але й виглядає дуже оригінально.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff922714b2b4edbb7f2b26ff6c2bae687.png)
Інгредієнти
- Листкове дріжджове тісто – 500 гр
- Соус песто
- Камамбер – 1 голівка
Спосіб приготування
1.Листкове дріжджове тісто розморожуємо та розкочуємо з нього два кола однакового діаметру.
2. Одне коло викладаємо на застелене пергаментом деко та змащуємо соусом песто не доходячи 1 см до краю тіста.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F547092791e6946ea85a11f2c5c18ca84.png)
3. Рівно по центру викладаємо голівку сиру камамбер.
4. Накриваємо другою половиною тіста.
5. Закріплюємо краї тіста за допомогою виделки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F342bc83635731dd5fda9af4968aabc24.png)
6. Розрізаємо тісто не зачепивши сир на 8 рівних частин.
7. Кожну частину двічі закручуємо навколо своєї осі.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff2c79a929825d9447cf7e57e366a9bac.png)
8. Змащуємо тісто жовтком, присипаємо кунжутом та відправляємо у духовку на 25-30 хвилин при 200 градусах.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2be9b6ec9f66b497ebd67e32d2fa8d9f.png)
9. Дістаємо страву, зрізаємо верхівку з сиру, відриваємо паличку від тіста. Встромляємо її в сир та куштуємо.
Також на OBOZ.UA є й інші рецепти приготування камамберу:
- Як смачно запекти камамбер
- Маринований камамбер
- Камамбер, запечений з тостами

