Печінка – дуже корисний та смачний продукт, який може бути основою для приготування відбивних, котлет, а також ніжного паштету. Ще її можна додавати до гарячих салатів.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом смачних, соковитих котлет з печінки, із зеленою цибулею та тертою морквою.
Інгредієнти:
- куряча печінка – 500 г
- молоко – 150 мл
- сіль перець
- морква середня – 1 шт.
- зелена цибуля маленький пучок
- яйце – 1 шт.
- борошно – 100 г
Спосіб приготування:
1. Подрібніть печінку блендером або м'ясорубкою. Замочіть на 10-15 хвилин у молоці.
2. Додайте в цю суміш моркву, дрібно нарізану цибулю, яйця, спеції, борошно, перемішайте. Обсмажте на краплі олії з обох боків.
Подавати можна зі сметаною або зробити сендвіч із котлетою!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат з печінкою та карамелізованими яблуками
- Салат із солоними огірками та курячою печінкою
- Бюджетні котлети з курячої печінки