Обід має бути ситним і досить поживним. Тому фінський супідеально підходить на цей випадок. Його основний інгредієнт – це червона риба. Цей продукт містить багато речовин, які необхідні організму.
Ідея приготування поживного фінського супу на обід опублікована на сторінці фудблогерки Валерії Велігури (yummy.lera) в Instagram. Страва має приємний вершковий смак.
Інгредієнти:
- 4 середні картоплі
- 200 г лосося
- 1 пачка овочевої заправки
- 200 мл вершків 10%
- 50 г крем-сиру
- кріп
Спосіб приготування:
1. Нарізану картоплю додати у киплячу підсолену воду.
2. Варити майже до готовності приблизно 10 хв.
3. Додати нарізаний лосось, овочеву заправку і варити на середньому 5 хвилин.
4. Додати вершки, довести до кипіння та вимкнути вогонь.
5. Додати крем-сир, кріп та знову перемішати.
6. Дати настоятися під кришкою 15 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Суп з фрикадельками та галушками
- Гороховий суп з копченостями та часником
- Крем-суп з білими грибами