Просто і смачно: рецепт млинців на окропі
Просто і смачно: рецепт млинців на окропі

Просто і смачно: рецепт млинців на окропі

Якщо нашому організму бракує лактази – спеціального ферменту для засвоєння лактози, то молочні продукти, як-от молоко, кефір, ряжанка, не викликають особливих проблем.

Але за умови відсутності чи недостатньої кількості лактази, молочний цукор не перетравлюватиметься належним чином, і це може призвести до неприємних відчуттів та серйозних проблем зі здоров’ям, особливо у дітей, які дуже люблять млинці.

Щоб цього уникнути, молочні продукти можна замінити. Рецепт приготування млинців на окропі – у матеріалі Факти  ICTV.

Зараз дивляться

Рецепт млинців на окропі – покрокова інструкція

Рецепт млинців на окропі дуже простий, а сама страва виходить не гірше ніж зазвичай. Щоб приготувати страву, знадобляться наступні продукти.

Інгредієнти

  • 0,5 л окропу
  • 250 г борошна
  • 40 г цукру
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • 2 яйця
  • одна дрібка солі

Приготування

  1. Підготуйте окріп.
  2. У мисці ретельно збийте яйця, цукор, сіль і соняшникову олію.
  3. В окремій ємності просійте борошно, додайте яєчну суміш та поступово вливайте окріп. Добре розмішуйте масу для млинців на окропі, щоб уникнути утворення грудочок.
  4. Залиште тісто на 15-20 хв, щоб розпочалась реакція, тоді млинці на окропі вийдуть еластичними.
  5. Перед тим, як почати смажити млинці, прогрійте і змастіть пательню. До речі, якщо користуватися силіконовим пензликом, олії піде менше.
  6. Наливайте тісто на розігріту пательню порціями і випікайте млинці на повільному вогні до золотистого кольору.
  7. Після того, як млинці на окропі з одного боку стануть рум’яними, переверніть їх і смажте з іншого боку.

Подавайте млинці на окропі зі сметаною, медом, фруктами або улюбленою начинкою – солодкою чи соленою. Смачного!

Джерело матеріала
loader
loader