"Він не розуміє": Зеленський пояснив, чому Трамп може бути на боці Путіна
"Він не розуміє": Зеленський пояснив, чому Трамп може бути на боці Путіна

"Він не розуміє": Зеленський пояснив, чому Трамп може бути на боці Путіна

Швидко закінчити війну американському політику не вдасться

Колишній президент США, а заразом найімовірніший кандидат республіканської партії на наступних президентських виборах, Дональд Трамп не розуміє російського диктатора Володимира Путіна. І саме із цим нерозумінням пов’язані його заяви про те, що він може завершити війну в Україні за день.

Як розповів президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю CNN, якщо Трамп вирішить підтримати Росію, він піде проти інтересів усіх американців.

"Я думаю, що Дональд Трамп не знає Путіна. Я знаю, що він з ним зустрічався... але він ніколи не воював із Путіним", — зазначив Зеленський і нагадав, що американська армія ніколи не стикалася на полі бою з російською.

Глава держави наголосив, що швидше за все Трамп не розуміє, що російський диктатор не зупинятиметься.

Водночас він наголосив, що був дуже здивований, коли зрозумів, що російська пропаганда дуже сильна у США та ЄС. Зеленський зазначив, що Росія вкладає мільярди в те, щоб поширювати неправдиву інформацію і навіть змогла вплинути на перебіг виборів.

Як повідомлялося раніше, американський політик неодноразово висловлювався на тему війни України та РФ і заявляв, що міг би вирішити це питання "дуже швидко". Після цього президент України Володимир Зеленський запропонував йому відвідати Київ, щоб обговорити деталі його плану.

Теги за темою
США Володимир Зеленський Дональд Трамп
Джерело матеріала
loader
loader