Як зробити бутерброд корисним: правильні інгредієнти
Як зробити бутерброд корисним: правильні інгредієнти

Як зробити бутерброд корисним: правильні інгредієнти

Якщо ви любите бутерброди, то зробіть їх корисними. Для цього головне підібрати правильні інгредієнти:

1. Хліб для бутерброду повинен бути з цільнозернового борошна.

2. Додаємо важливий компонент - м’ясо, рибу або птицю. Рекомендую в відварному вигляді, приготовану на парі або запечену.

3. Ніяких соусів і майонезу! "Спеціальні" соуси дуже калорійні і часто не дуже натуральні. Якщо хочеться, то використовуйте змішане з зеленню авокадо або трохи гірчиці.

4. Не забуваємо про зелень і овочі - чим більше, тим краще. Вони збільшать об’єм і краще наситять.

5. Для смаку можна покласти пряної зелені. В міру.

У такому вигляді поживний бутерброд може бути варіантом перекусу.

Не рекомендую їсти бутерброди на ніч.

disclaimer_icon
Важливо: думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди. Детальніше про редакційну політику OBOZREVATEL – запосиланням...
Джерело матеріала
loader
loader