/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcd5f55d710fae5c11d387eb03dab1b9b.jpg)
Як смачно засолити червону рибу: вам знадобиться лише три інгредієнти
Червону рибу найкраще їсти у запеченому вигляді, так ви точно будете впевнені у її безпечності, а ще її можна солити. У солоному вигляді вона буде чудовим продуктом для приготування смачних бутербродів.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F404df8a381aec9baeb1c5398790f51e0.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної червоної солоної риби, для приготування якої потрібен цукор і сіль.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ffccbcd067a4c3e1a13d8cfd573ae4ba2.png)
Інгредієнти:
- 300 г червоної рибки
- 1 ч. л. цукру
- 2 ч. л. солі
Спосіб приготування:
1. Змішайте сіль та цукор і натріть рибку з усіх боків, перекладіть у контейнер на ніч у холодильник.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa754e19a11cbad96a6b1dac09bffa7e5.png)
2. Злийте рідину, що утворилася, злегка промийте, просушіть паперовими рушниками і можна нарізати і їсти!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Червона риба в духовці з картоплею
- Риба з овочами
- Риба з овочами

