На смак немов біляші, а смажаться, як звичайні оладки: рецепт лінивої випічки
На смак немов біляші, а смажаться, як звичайні оладки: рецепт лінивої випічки

На смак немов біляші, а смажаться, як звичайні оладки: рецепт лінивої випічки

Біляші виходять соковитими та ніжними

Якщо хочеться чогось смачненького, але не дуже корисного можна приготувати оладки-піци або ж звернути увагу на рецепт лінивих біляшів. Для цих пиріжків не потрібно довго вовтузитися на кухні, а сам процес готування займе буквально 20 хвилин.

Виходять біляші соковитими, з хрусткою скоринкою. А рецептом з нами поділилися на порталі "Своїми руками".

Як приготувати ліниві біляші

Інгредієнти:

  • борошно – 150 г;
  • кефір 3,2% – 200 мл;
  • соняшникова олія – 1 ст. л.;
  • яйця – 1 шт.;
  • цукор – 0,5 ч. л.;
  • сіль – 0,5 ч. л.;
  • сода – 0,5 ч. л.;
  • куряче філе – 250 г;
  • зелена цибуля – 50 г;

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе нарізати на дрібні шматочки.
  2. Цибулю дрібно нарізати, додати до м'яса.
  3. Яйце збити з сіллю та цукром, додати кефір, підігріти до 40 градусів, перемішати.
  4. Поступово додати борошно, перемішати.
  5. Додати соду, перемішати.
  6. Долати до тіста нарізане куряче філе з цибулею, перемішати.
  7. Додати олію, перемішати.
  8. Викладати тісто ложкою на розігріту з олією сковороду, обсмажувати до рум'яної скоринки.

А якщо ви любите смачні закуски, рекомендуємо також приготувати рулетики з ковбасою за рецептом "Телеграфа". Вони з’їдаються до останньої крихти та ніколи не набридають.

Джерело матеріала
loader
loader