Натуральний чай сам по собі дуже корисний для організму, якщо пити в розумних кількостях. Але деякі добавки можуть посилити його властивості. Про це пише medicalanswers.
Чай містить велику кількість антиоксидантів, тому може допомогти у зміцненні імунітету та зменшити ризик розвитку онкології. Однак, корисні властивості напою можна посилити за допомогою різних добавок.
За словами фахівців, корисно додавати куркуму до чаю. Вона активує важливі частини імунної системи, а також здатна зменшити ризик серцевих захворювань, хвороби Альцгеймера, діабету та раку. Але перед вживанням краще порадитись з медиком, адже продукт може спричинити побічні ефекти.
Корінь солодки – ще одна корисна добавка до чаю. Напій з цим інгредієнтом матиме протизапальні, протидіабетичні та протиракові властивості. Цей інгредієнт також зробить організм більш стійким до вірусів та бактерій.
Також багато користі можна отримати від перцевої м'яти. Напій із цим інгредієнтом допоможе організму боротися з вірусами та зробить імунну систему "залізобетонною".
Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.
Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, запорука здоров'я – вершкове масло? Розкрито дивовижні властивості звичного нам продукту.