Як смачно приготувати будь-яку рибу: ділимося рецептом страви для вечері
Як смачно приготувати будь-яку рибу: ділимося рецептом страви для вечері

Як смачно приготувати будь-яку рибу: ділимося рецептом страви для вечері

Рибу, на думку фахівців, потрібно їсти всім і не менше, ніж 2-3 рази на тиждень. Найкраще їсти рибу, приготовлену в духовці або варену, так ви точно будете впевнені в її безпечності.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої сьомги у лимонному соусі.

Рецепт риби

Інгредієнти:

  • 400-500 г філе сьомги
  • 50 г вершкового масла
  • лимон
  • 2-3 зуб.
  • часник
  • сіль і перець

Спосіб приготування:

1. Рибу наріжте на порційні шматочки і викладіть у форму.

Свіжа риба

2. Вершкове масло розтопіть і додайте в нього цедру одного лимона і сік половини, туди ж подрібнений часник.

Лимонний соус

3. Змастіть рибу лимонним маслом, посипте зверху сіллю та перцем, випікайте при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

Готова запечена риба

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Риба в кисло-солодкому соусі
  • Риба з овочами
  • Риба з картоплею у горщиках
Джерело матеріала
loader