/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fa4d77b3a2816ea8b0de924afb5894d78.png)
Як смачно приготувати будь-яку рибу: ділимося рецептом страви для вечері
Рибу, на думку фахівців, потрібно їсти всім і не менше, ніж 2-3 рази на тиждень. Найкраще їсти рибу, приготовлену в духовці або варену, так ви точно будете впевнені в її безпечності.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної запеченої сьомги у лимонному соусі.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcecbd5488b8157e63a16f48f62ff1d0d.png)
Інгредієнти:
- 400-500 г філе сьомги
- 50 г вершкового масла
- лимон
- 2-3 зуб.
- часник
- сіль і перець
Спосіб приготування:
1. Рибу наріжте на порційні шматочки і викладіть у форму.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fd9021a7842a648a95c2a03ea53adafac.png)
2. Вершкове масло розтопіть і додайте в нього цедру одного лимона і сік половини, туди ж подрібнений часник.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F452656f68a6d8d74eb7a51836bbf69fe.png)
3. Змастіть рибу лимонним маслом, посипте зверху сіллю та перцем, випікайте при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F33ecc91a6220f020d5e5db16cd020f43.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Риба в кисло-солодкому соусі
- Риба з овочами
- Риба з картоплею у горщиках

